Ποιοι είμαστε

Σίλεια Δημουλή

Η  Σίλεια είναι  ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος.

Το  2005 πήρε το βασικό πτυχίο στην Κοινωνική Ψυχολογία, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Το 2009 απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Παιδαγωγού με εξειδίκευση στη Δυσλεξία, Athenian  College.

Το 2011 απέκτησε τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Παιδοψυχολογίας (Psychologist of  Child  Psychology) από το  UCLAN University ,Central Lancashire.

To 2015 απέκτησε τον τίτλο  Οικογενειακής Ψυχοθεραπεύτριας Συστημικής Προσέγγισης, με δέκα χρόνια εκπαίδευσης στον εκπαιδευτικό χώρο Αντίστιξη. 

                       Συνεργασίες: 

Σχολεία:

ΚΩΣΤΕΑΣ – ΓΕΙΤΟΝΑΣ – πρόγραμμα  Fastrack Kids

Sofias  Kinderhaus – βασική παιδοψυχολόγος-σύμβουλος γονέων

Φοίβος & Αθηνά

Φιλέας Φογκ 

Πολυιατρεία:

Πολυιατρείο Δήμου Διονύσου 

Medica

Βασικό έργο της είναι οι θεραπείες εφήβων, οι θεραπείες και ομάδες γονέων, οι ομιλές στις  οποίες πραγματεύεται θέματα, απορίες και αγωνίες γονέων.

΄Εχει δημιουργήσει θεωρία σχέσεων με πρώτη δημοσίευση το 2016  στο 9th Conference of the European Family Therapy Association, Origins and Originality in Family Therapy and Systemic Practice.

 

 

Συνεργάτες του Κέντρου μας:

Γεωργοπούλου ΜαρίναΛογοθεραπεύτρια

Κριάλης ΣαράντοςΓυμναστής προπονητής

Μπαρλαγιάννης ΘανάσηςΦιλόλογος PHd (Παρίσι)

Πιλάτη Αναστασία – Φιλόλογος, MSc (Σορβόνη Παρίσι)

Τσιάβος ΧρήστοςΜαθηματικός, MSc


Αγγελική Δημουλή


Διδακτική εμπειρία 16 χρόνια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Νεοελληνική και Βυζαντινή Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Σκηνογραφία στη Δραματική Σχολή της Νέλλης Καρρά. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Νεοελληνικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου της Σορβόννης. Έχει εκδόσει δύο βιβλία ποίησης, το Έρδυλον και τα Ετερόφωτα από τις εκδόσεις Βακχικόν. Μεταφράζει ξενόγλωσση ποίηση στα ελληνικά. Γνωρίζει Γαλλικά, Αγγλικά και Ισπανικά.Ξεκίνησε το διδασκαλικό της έργο σε νεαρή ηλικία ως καθηγήτρια Αρχαίων και Έκθεσης σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία των ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες μέσω του προγράμματος ΜΑΘΕΜΕ (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Βόλου). Δίδαξε ελληνικά σε γαλλόφωνους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.Παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με το επιστημονικό της αντικείμενο και τις μεθόδους διδασκαλίας και συμμετέχει με ανακοινώσεις σε παγκόσμια και διεθνή συνέδρια. 


Καραολή & Δημητρίου 1
14565, Άγιος Στέφανος
Tηλ.: 210 6216 141
Κιν.: 6984 172998, 6945 250277

Ακολουθήστε μας!
Νewsletter!