Skip to: site menu | section menu | main content

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

 

 

 


11/06/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την

Κυριακή 11 Ιουνίου το 2ο Φεστιβάλ του ΚΜΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20/11/2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16/5/2016

 

 

 

 

 

 

Το 1ο Φεστιβάλ του ΚΜΕ είναι γεγονός .Με μεγάλη προθυμία οι μαθητές του Κέντρου μας, και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  συμμετοχής τους στις 14 και 15 Μαΐου 2016. Ζωγραφική, μουσική, θέατρο, έκθεση βιβλίου ανέδειξαν τις δυνατότητες των παιδιών σε όλα τα επίπεδα. Ο όμορφος χώρος του παλιού σταθμού Διονύσου έγινε η φιλόξενη γωνιά του 1ου Φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν με μεράκι και καλή διάθεση όλοι οι συνεργάτες του Κέντρου Μάθησης και Εξέλιξης.
Και του χρόνου !


 

15/12/2014


Οι μαθητές του ΚΜΕ, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους προσέφεραν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Διονύσου τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.

 

 

Εικόνες από την παράδοση των τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 

 

 

 

 


 

30/11/2014


Οι μαθητές του ΚΜΕ έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των Καλλιτεχνικών του Κέντρου μας.


 

2/11/2014

 

Οι μικροί μαθητές του ΚΜΕ παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής τη θεατρική παράσταση

«Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή».


 

21/6/2014


Οι μαθητές του ΚΜΕ μας εύχονται «Καλό Καλοκαίρι» με θεατρικές καλοκαιρινές εικόνες


 

1/12/2013

 

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου έγινε με επιτυχία η συνάντηση της συγγραφέως κας Στέργιας Κάββαλου με τους μικρούς μαθητές του ΚΜΕ.

Η  κα Κάββαλου  έπαιξε  μαζί  τους  δημιουργικά  και  τους  παρακίνησε να  . . . .  φανταστούν. Η χαρά και η καλή διάθεση ήταν Έκδηλη στα πρόσωπα των παιδιών και της συγγραφέως, την οποία ευχαριστούμε για την προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

19/10/2013

Η επιτυχία της ομιλίας της Σχολικής Συμβούλου Ειδικής Αγωγής, διδάκτορος Ράνιας Χιουρέα, ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και γονείς παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλήτρια να αναπτύσσει το θέμα των Γενικών Μαθησιακών Δυσκολιών στην τάξη και συζήτησαν μαζί της.
Ανάμεσα στο ακροατήριο παραβρέθηκε  εκπρόσωπος του Δήμου Διονύσου, υπεύθυνος Παιδείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2/2/2013

Η ομιλία της Κας Κονιστή, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το πολυπληθές ακροατήριο ενημερώθηκε για τους μύθους και τις αλήθειες των μαθησιακών δυσκολιών. Η συζήτηση που ακολούθησε έδωσε την ευκαιρία στην ομιλήτρια να αναπτύξει πλήρως το θέμα της. Και τους ακροατές να πάρουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους.

 

 


 

Η ομιλία του σχολικού ψυχολόγου, κυρίου Λάμπρου Λάσδα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί τίμησαν τον ομιλητή με την παρουσία τους.

     Με την παρουσία της επίσης μας τίμησε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου, κυρία Σαραντάκη.

 


 

15/12/2012

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία της κας Μαρίας Σκόμπα, το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου με θέμα:
«Η γυναίκα στη σύγχρονη Ελλάδα την εποχή της κρίσης»

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ εποικοδομητική και βοήθησε το ακροατήριο να λύσει πολλά ερωτήματα.

 


 

14/12/2012

Την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου η εμψυχώτρια της θεατρικής ομάδας του ΚΜΕ, μαζί με τους μαθητές της χάρισαν στιγμές χαράς στους θεατές που χειροκρότησαν τους μικρούς ηθοποιούς πολύ θερμά.

 

 

 

 

 


 

28/6/2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία της κυρίας Κλεοπάτρας Δοντά, το Σάββατο, 28 Απριλίου, με θέμα: <<Η ενδοσχολική βία>>.

Το συγκεκριμένο θέμα έγινε <<πόλος έλξης>> για τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας, οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν το ενδιαφέρον καθώς και την ανησυχία τους για το φαινόμενο της βίας στα σχολεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


10/3/2012

 

Το Σάββατο, 10 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του κ.Ανδρόνικου Καλίρη με επιτυχία. Το ακροατήριό του αποτελείτο από εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και απόφοιτους των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Όλοι εξέφρασαν το άγχος τους για την ορθή επιλογή του επαγγέλματος αλλά και τους προβληματισμούς τους για την αύξηση της ανεργίας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από μέρους της υπεύθυνης του Κέντρου Μάθησης και Εξέλιξης, κυρίας Σίλειας Δημουλή, της λειτουργίας τμήματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΜΕ σύντομα.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

3/3/2012

Το Σάββατο, 3 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομιλία της κυρίας Γιαννοπούλου σχετικά με τα όρια που οφείλεται να υπάρχουν τόσο στα παιδιά όσο και στους εφήβους, αν θέλουμε να γίνουν ευτυχισμένοι και συγχρόνως χρήσιμοι στην κοινωνία.
Το ακροατήριο ήταν πολυπληθές και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο. Ανάμεσά του, παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος του Δήμου μας, η κυρία Θεοδώρα Σαραντάκη, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωσή μας. Την ευχαριστούμε πολύ όπως και την κυρία Γιαννοπούλου η οποία ανταποκρίθηκε τόσο πρόθυμα στην πρότασή μας να κάνει μια ομιλία στο ΚΜΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από την ομιλία της κας Γιαννοπούλου στο ΚΜΕ

 


18/2/2012

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.
Το ενδιαφέρον των γονέων για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους είναι μεγάλο. Η κυρία Τουντοπούλου, ενημέρωσε σχετικά με τις νέες τάσεις στην αγορά εργασίας καθώς και με τις αλλαγές του σχολικού συστήματος. Απάντησε στις ερωτήσεις των γονέων και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.


Το απόγευμα στο Κ.Μ.Ε ήρθαν χαρούμενοι μασκαράδες και παρακολούθησαν την «καταπληκτική» Αγγελίνα Λούκαρη μαζί με τον «απίστευτο» κιθαρίστα Γιάννη Ζαχαρέλλη στο τρυφερό παραμύθι της Ζωρζ Ζαρή «Ο Αρλεκίνος». Τα παιδιά στη συνέχεια σερβιρίστηκαν από τον μπουφέ που είχε στηθεί. Το κέφι ήταν μεγάλο και παρέσυρε όλους τους παρευρισκομένους.
Και του Χρόνου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


21/1/2012

Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου ,πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ομιλία της Δρ.Χιουρέα Ράνιας, σχολικής συμβούλου ειδικής Αγωγής. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που προσήλθαν, ενημερώθηκαν για το θέμα της ΔΕΠΥ.

Ακολούθησε διάλογος εποικοδομητικός.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από την ομιλία της κας Χιουρέα στο ΚΜΕ


17/12/2011

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου η Αγγελίνα Λούκαρη μάγεψε μικρούς και μεγάλους με την υπέροχη αφήγηση του παραμυθιού της.

Το . . . αλλιώτικο καλικαντζαράκι συνόδευσε με την κιθάρα του ο Γιάννης Ζαχαρέλλης και ταξίδεψαν τα παιδιά που συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτη του ΚΜΕ σε άλλα μέρη και σε άλλους τόπους.

ο Αϊ-Βασίλης που "επισκέφτηκε" τη μεγάλη παρέα, σκόρπισε ενθουσιασμό και δώρα. . .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο ΚΜΕ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αρχή σελίδας

 

επόμενη σελίδα

Αρχική|Δραστηριότητες|Ο χώρος μας|Επικοινωνία

© 2010 Κέντρο Μάθησης & Εξέλιξης